Angrerett

Til informasjon

Du står selv ansvarlig for transportrisikoen ved retur. Du kan ikke returnere varer uten å oppgi grunn for dette, jf. dette angreskjemaet. Ved alle øvrige rettigheter gitt av forbrukerkjøpsløven, ønsker vi at du kommer i kontakt med oss via e-post og/eller telefon (Eksempelvis; Bytte, feilkjøp og reklamasjon.).

Angrerett

Angrerettloven gir deg som forbruker (privatperson) rett til å angre ditt kjøp uten ekstra kostnad. Angreretten forutsetter at du så snart som mulig, senest innen 14 dager etter mottak av leveransen, gir oss beskjed om at du vil benytte angreretten.
Dette gjøres ved å benytte angrerettskjemaet som sendes deg på e-post sammen med bekreftelsen på mottatt ordre.
Dersom du ikke mottar angrerettskjema utvides denne fristen til 12 måneder.
For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må varen være returnert til oss i den tilstanden den ble mottatt, helst med originalemballasjen. Alle varer skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid.
Kjøper må selv bære kostnader for retur.

Produktene kan returneres til

Ved returnering av varer med original emballasje hvor varen kun er sjekket og fremstår som ny, tilbakebetales hele kjøpesummen.

Ved returnering av varer uten originalemballasjen, eller hvor originalemballasjen er skadet eller forringet på noen måte, eller varen ikke fremstår som ny, forbeholder vi oss retten til å beregne kontrollomkostninger etter regning.
Er varen brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon, forbeholder vi oss retten til fradrag i kjøpesummen tilsvarende verdireduksjonen. Resten av kjøpesummen og frakten tilbakebetales.
Angreretten kan ikke benyttes på varen med begrenset levetid og/eller kapasitet eller som forringes raskt, hvis original forpakning er brutt.

Angreretten gjelder heller ikke for varer som er bestilte på nett med avhenting i en av våre Butikker (“hent-i-butikk”) da dette regnes som butikksalg og ikke et rent intetnettsalg.

Angrerettskjema