Hvem er vi

Vi er Bohemia AS, 989274066 – Pepper på Down Town kjøpesenter i Porsgrunn (dameklær): https://www.bohemiaporsgrunn.no.
Etablert (2005) -(Daglig leder: Tone Lise Løyland) Klesbutikk som kan vise til sunn drift og trygg økonomi.
Ønsker du kontakt med Bohemia AS, vennligst kontakt (DL) på e-post: tone.loyland@gmail.com
Dersom du ønsker kontakt med Pepper butikken på Down Town vennligst ta kontakt på e-post: post@bohemiaporsgrunn.no 
Besøksaddresse: Downtown senter, Porsgrunn. Kulltangveien 70, 3921 Porsgrunn.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Ved besøk på våre nettsider www.bohemiaporsgrunn.no. – For at du skal få en bedre handleopplevelse, bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør.
Vi innsamling og/- eller lagrer ingen sensitive personopplysninger når du besøker siden.

Handel og betaling

Når du gjennomfører handel og betaler for ordre i vår nettbutikk vil vi lagre følgene personopplysninger etter de opplysninger du gir: Fornavn, etternavn, leveringsadresse (fakturaadresse), e-post, evt. beskjeder du legger til ved ditt kjøp.

Ønskeliste

Hvis du benytter ønskeliste plasseres en informasjonskapsel, også kalt Cookie, som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon til neste gang du besøker oss, slik at du kan finne igjen din ønskeliste. 

Handlekurv

Hvis du benytter handlekurven plasseres en informasjonskapsel, også kalt Cookie, som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon til neste gang du besøker oss, slik at du kan finne igjen din handlekurv. 

Kommentarer og leserinnlegg er ikke mulig på våre sider.

Kontaktskjema

Fyller du ut kontaktskjema hos oss vil følgende personopplysninger bli sendt videre til våre salgsmedarbeidere: Navn, e-post, telefon og din beskjed.

Innformasjonskapsler (Cookies)

Normalt sett er de fleste nettlesere stilt inn til å godta cookies. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette cookies ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til cookies kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt.

Preferanser for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt Cookie, som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobil og hentes opp derfra ved senere besøk. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider og gjør det lettere for deg benytte våre tjenester

Nødvendig

Nødvendige informasjonskapsler som er helt avgjørende for at nettstedet skal fungere ordentlig. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjonaliteter og sikkerhetsfunksjoner på nettstedet. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Ikke nødvendig

Ved samtykke av informasjon vedr. informasjonskapsel som vises ved besøk på våre sider har du mulighet til å velge mellom å gi oss mulighet til å gi oss tilgang til å plassere «Ikke nødvendige» informasjonskapsler om din aktivitet på våre nettsider og gjør det lettere for deg benytte våre tjenester.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Analyse

På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette benytter vi oss av Google Analytics. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Dette er noe vi gjør for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet og slik kan vi tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Dette er helt standard prosedyre og noe de aller fleste nettsteder gjør.

Google Analystics

Google Analytics cookien er en førsteparts cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics her. Bohemia AS benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Våre ansatt og SOE,SoMe ansvarlige og konsulenter og levereandører som leverer tjenester til www.bohemiaporsgrunn.no.
Vi behandler dine personopplysninger i.h.t GDPR, Datatilsynet og lovverket for personvern og forsikrer oss med tilgangskontroll at denne informasjonen ikke deles med andre eller kommer på avveie. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi beholder kontaktskjema-oppføringer i ett år, analysedata i ett år og kunders ordre/betaling og kjøpsinformasjon i ti år.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto eller har gjennomført en handel på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg.
Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Dine personopplysninger lagres og sendes til våre tjenesteytere: leverandør av nettsiden one.com, e-post og ordrebekrefelser: gmail.com
Selv om dette er tredjeparts tjenester kan vi forsikre deg om at disse også behandler denne dataene med like høy grad av sikkerhet.
Dette har enhver tredjepart avtalt med oss gjennom Europeisk personvernlovgivning og Privacy Shield og tredjepartens selskapsregler.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål?- eller ønsker kontakt vedrørende personvern, Hvis du har et personvernombud, oppgi dennes fulle navn og kontaktinformasjon i tillegg.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi forsikrer oss om at våre tjenester er sikkerhetsoppgradert og kun utvalgte medarbeidere med Bohemia AS sin tillit  har tilgang til dine personopplysninger
Våre tjenester er også kryptert å kan ikke leses av andre enn dem med autorisert tilgang.
Våre medarbeider er kjent med denne opplysningene i denne Personvernerklæringen – og har opplæring i riktig håndtering av personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi tar personvern alvorlig,  -ved vår nettbutikk og utsalgsted er det kun dem som har avtale med Bohemia AS og vår tillit som har tilgang.
Dette gjennomgås og kontrolleres til enhver tid, men hvis noen personopplysninger skulle komme på avveie har vi interne kontaktmekanismer og tiltak iverksettes øyeblikkelig.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Det kan være tilfelle at du kom til våre nettsider via en tredjepart, velkommen til www.bohemiaporsgrunn.no

Vipps

Ved Hurtigkasse eller oppgjør av din ordre med Vipps utveksler vi følgende personopplysninger: Telefonummer, Fornavn, Etternavn, Adresse og informasjon vedrørende din handel(Pris).
Vennligst les personvernerklæring hos Vipps.

Facebook

Vi opplyser ikke personopplysninger til Facebook, men vi utveksler informasjonskapsler og innhold på vår side og dem sider er integrerte løsninger.

Instagram

Vi opplyser ikke personopplysninger til Facebook, men vi utveksler informasjonskapsler og innhold på vår side og dem sider er integrerte løsninger.